Geslachtsbepaling
De meeste ouders zijn niet alleen nieuwsgierig hoe hun kindje eruit ziet maar vooral ook of het een jongen of een meisje is. Wil je ook zo snel mogelijk weten of je een zoon of een dochter krijgt kom dan voor een geslachtsbepaling.

Naast het bepalen van het geslacht is er vaak ook nog wat ruimte om te kijken wat je kindje aan het doen is. Je kunt soms zien dat je kindje wat aan het drinken is en of je kindje lekker actief is of ligt te slapen.

Betrouwbaarheid geslachtsbepaling
Je kunt bij echopraktijk Dordrecht voor een geslachtsbepalende echo vanaf 15 weken terecht. Voor de 15 weken is de kans te groot dat we het geslacht niet kunnen zien en dat je daardoor teleurgesteld naar huis gaat.

Mocht de ligging van je kindje niet gunstig zijn en daardoor het geslacht niet te bepalen is, dan bieden wij je gratis een vervolg afspraak aan. Deze vervolg echo zal vanaf week 16 plaatsvinden om zo de kans van slagen te vergroten.

Hoe verder je in de zwangerschap bent hoe meer kans je hebt dat we het geslacht in een keer kunnen zien. 100% garantie op het juiste geslacht kunnen we je helaas nooit geven.

2D - Korte echo
Het is tevens mogelijk om de 10 minuten scantijd van deze echo te gebruiken om je kindje te bekijken zonder dat er specifiek naar het geslacht wordt gekeken.

Scantijd bij tweeling
Ben je zwanger van een tweeling? Dan is meer tijd nodig om het geslacht van beide kindjes goed in beeld te krijgen. Het is dan verstandig om een echo van 20 minuten scantijd te laten maken.

Vanaf week 15

2D korte echo vanaf week 8 t/m 36

maak hier uw online afspraak

Maaskant-Erf 18
3315 KK Dordrecht
078 - 622 4193 / e-mail

 
4D echo dordrecht