Medische echo's bij echopraktijk Dordrecht
Echopraktijk Dordrecht maakt voor verschillende verloskundigenpraktijken in de regio medische echo's die tijdens de zwangerschap gemaakt kunnen worden. Een sterke en goede samenwerking in de eerste lijnsverloskundige zorg zien wij als een meerwaarde voor de zwangere. Door met dezelfde programmatuur te werken als de verloskundigen gebruiken is de overdracht van het onderzoek snel en veilig.

Al onze echo's worden uitsluitend gemaakt door gediplomeerde echoscopistes. Als we naar je kindje kijken vinden we het niet alleen belangrijk dat de echo's van hoge kwaliteit zijn maar ook dat er oog is voor de jonge moeder en het gezin achter de dikke buik. Wij vinden het belangrijk voldoende uitleg te geven tijdens het onderzoek en je de mogelijkheid te geven om vragen te stellen. Dat maakt dat een medische echo niet alleen een onderzoek is maar ook een momentje samen met je kindje.

Afspraak maken
Je kunt je echo inplannen middels onderstaande digitale agenda. Heb je vragen over het onderzoek dan kun je je wenden tot je verloskundige. Het is belangrijk dat je het juiste echo onderzoek selecteert, dit is bepalend voor de duur van het onderzoek. Afspraken kunnen kosteloos geannuleerd worden 48 uur voorafgaand aan het onderzoek. Afmelden kan uitsluitend telefonisch of door het sturen van een email.

Voor alle medische echo's hebben wij een verwijzing nodig van je verloskundig hulpverlener. Heb je geen verwijzing van je arts/verloskundige dan dien je het onderzoek zelf te betalen. Je kunt de factuur dan zelf indienen bij je zorgverzekeraar.

Vakantie
Wij zijn van 24 december 2018 tot 13 januari 2019 gesloten wegens vakantie. Moet je echo in deze periode plaatsvinden neem dan contact op met je versloskundige.

Maak hier uw afspraak voor een medische echo

Toulonselaan 76
3312 EV Dordrecht
078 - 622 4193 / e-mail

4D echo dordrecht